Biografie

Robin van Kraaij,
woonachtig te Wijchen (Nijmegen).

Als zeventienjarige jongen begon ik met animatiewerk op verschillende campings. Na vier seizoenen op een camping in Nederland gewerkt te hebben werd het tijd om de uitdaging in het buitenland te zoeken. Na één seizoen op Mallorca, twee in Noord-Spanje, één in België en één in Duitsland werd het tijd voor iets nieuws. Ik besloot een onderneming te starten gericht op kinderen. Mijn passie voor kinderen is er altijd geweest. Evenals mij verslaving aan ‘de lach’ en zo ontstond Lach Iedere Dag Kinderentertainment.

Ik wilde hetgeen ik in de jaren had geleerd combineren met wat ik voor ogen had. Zo zijn er verschillende interactieve shows ontstaan vol dans, spel en humor. Kinderen zijn onderdeel van de show en samen maken we er een mooi feestje van.
Ik werkte hiervoor samen met Djumbo, Chipz, Ajax, NEC en vele andere artiesten.

Vanuit Lach Iedere Dag Kinderentertainment kwam ik terecht in het theater. Onder andere het aanbieden van theatersportlessen in een echt theater waren een groot succes.

Van 2003 tot 2007 volgde ik in de avonduren de opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Naast het entertainen geef ik les aan kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Dit doe ik vier dagen in de week. De vijfde dag en het weekend besteed ik vaak aan de onderneming.

Het is tijd geworden om mijn kennis als entertainer, artiest en leerkracht te bundelen. Hieruit is de show: ‘Voorbij in een poep en een scheet’ ontstaan. Met maar 1 doel; de kinderen aan het lachen maken.

Tot ziens in het theater…

Bokz, Robin